Restoran

Lovački restoran u Sremskoj Mitrovici je jedinstveno mesto ako želite da uživate u domaćoj hrani i piću uz autentučni ambijent i lokalnu Vojvođansku etno muziku.

         Potvrda naše usluge je i ta da je Lovački restoran već afirmisan po ovako koncipiranom načinu svoje kuhinje i društvenog života.

        Za organizovane grupe posetilaca u mogućnosti smo da obezbedimo popust. Restoran sa tradicionalnom Vojvođanskom kuhinjom (gibanica, carska pita, štrudla sa makom i orasima, bundevara, rinflaš sa 5 sosova, rolovana teletina, ribić na kajmaku, salašarski sote, punjene tikvice,…)

.

SVAČANA SALA

        Da bi Vaša svadbena svečanost bila organizovana profesionalno i na visokom nivou, sa zadovoljstvom Vam preporučujemo da kompletnu brigu poverite našem stručnom osoblju.

       Prelepi ambijent restorana, sa veličanstvenim pogledom na okolno zelenilo, predstavlja specijalizovano mesto za proslave venčanja, bankete, kao i ostale vrste svečanosti.      

        Ugostiteljstvo je naš posao ali i velika ljubav. Želja nam je da sa Vama podelimo našu strast prema dobroj usluzi, naše znanje i dugogodišnje iskustvo.

KETERING

        Ketering Lovačkog restorana je uvek prvi izbor tamo gde se zahteva bezbednazdrava i ukusno pripremljena hrana.

        Ketering Lovačkog restorana obezbeđuje kompletnu ketering uslugu, uključujući planiranje i organizaciju događaja. Nudimo ukusnu hranu, pripremljenu po najvišim standardima, konkurentnu cenu i fleksibilnu ponudu, koju u neposrednom kontaktu prilagođavamo zahtevima i potrebama klijenata.

        Bez obzira da li pripremate kompanijsku proslavu, promociju, koktel, godišnjicu, jubilej, venčanje, rođendan, žurku, slavlje bilo kojim drugim povodom, ili pak slavlje bez povoda – Ketering Lovačkog restorana je spreman da Vam pomogne u organizaciji događaja.